Kasada Konser parası kalmamış

Kasada Konser parası kalmamış Kasada Konser parası kalmamış
A- A+
Reklam

Bolu’nun manevi Babası merhum İzzet Baysal’a Bolu Halkının şükranlarını ifade etmek için Bolu Belediyesi’nin kararı ile 34 yıldır kutlanan İzzet Baysal’a Şükran Günleri etkinliklerinde bu yıl Bolu Belediyesi’nin yaşadığı ekonomik sıkıntı ön plana çıktı.

Bolu Halkına ilk defa konser yok

Bundan önceki 33 yılda yapılan Şükran Günlerinin tamamında Bolu Halkının etkinliklerin finalini gerçekleştirdiği ünlü bir veya çoğunlukla da birkaç sanatçının katılımıyla düzenlenen Halk Konseri bu yıl düzenlenemiyor.

Final niteliği taşıyan ve katılımcı sanatçıların da ülke gündemindeki isimler olması nedeniyle ulusal basının daha çok ilgisini çekerek haber programlarında İzzet Baysal Şükran Günleri’nin yer almasına etki eden konser programı, bu yıl yok.

Bolu Halkının ve özellikle gençlerin sabırsızlıkla beklediği konser programı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın idaresindeki Bolu Belediyesi’nin kasasının tam takır noktada olmasından dolayı bu yıl ilk defa düzenlenemeyecek.

Basın toplantısında itiraf etmişti

Geçtiğimiz günlerde Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın düzenlediği basın toplantısında; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın verdiği sözleri tutmadığını ve Kulübe delikli bir kuruş bu yıl yardım yapmadığını açıklaması sonrası Bolu’da iyiden iyiye konuşulan Bolu Belediyesi’nin ekonomik çıkmazda olduğu söylentileri, daha çok konuşulmaya başlandı.

Başkan Abak’ın bu açıklamalarına cevap veren Tanju Özcan’ın kullandığı; “Belediyenin mevcut ekonomik koşullarında bu mümkün olmadı” sözleri, aslında Belediyede yaşanan ekonomik krizin bir anlamda yüksek sesle itirafı olmuştu.

Bolu Belediyesi’nin son günlerde kendisinden maddi değeri 5-10 bin lirayı aşmayan STK ve Okulların taleplerine de cevap veremediği iddiaları kamuoyunda konuşulurken, son olarak EYT kapsamında kıdem tazminatı alacağı olan işçiler de paralarını alamadıkları için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kapısına dayanmışlardı.

Platonik aşkı Şevval Sam’a yağdırmıştı..!

Bolu’nun manevi Babası İzzet Baysal için düzenlenen Şükran Günlerinde konser için para bulamayan Tanju Özcan hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıllarda kendi ifadesiyle “Platonik Aşkı” olan Şevval Sam’a milyarlar yağdırmıştı.

On binlerce Bolunun İzzet Babamıza şükran duygusunu daha gür sesle ifade etmesine vesile olan konser programını Bolu Halkına ve özellikle Bolu gençliğine çok gören Tanju Özcan hatırlanacağı üzere ulusal basına bile konu olan '20 yıldır fotoğrafını cüzdanımda taşıyorum' dediği platonik aşkım dediği Şevval Sam konseri için 400 bin liraya yakın bir ücret ödemişti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler