Kazım Konak adaylığını açıkladı

Kazım Konak adaylığını açıkladı Kazım Konak adaylığını açıkladı
A- A+

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, görevinden istifa ederek Ak Parti İl binasında yaptığı açıklamada, Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde Ak Parti eski Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl binasında yaptığı açıklamada Milletvekili aday adaylığını resmen duyurdu. 

Düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Konak, Partililere seslenirken ki konuşmasında; “Son dönemde Salgın hastalık ve 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi önce Allah’a sonra aziz milletimize güvenerek bu sorunların üstesinden gelmeyi başardık ve başarıyoruz elhamdülillah. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmak için partili büyüklerimizin de kabulüyle 2009 yılında AK Parti ailesine katılıma onuruna sahip oldum. Çeşitli kademelerde verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Türkiye yüzyılına giriş yaptığımız bu yolculukta milletimize Ak Parti’de yeni farklı bir görevde hizmet edebilmek adına 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak istediğiyle büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Merkez İlçe başkanlığından ayrılmış bulunmaktayım. Bu bir veda değil yeni bir başlangıçtır. Ak Parti genel Merkez yöneticilerimiz ve Partili büyüklerimizle yaptığımız istişareler neticesinde aldığımız bu kararın Partimiz ve Bolumuz için hayırlı olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler