Kazım Konak helallik istedi

Kazım Konak helallik istedi Kazım Konak helallik istedi
A- A+

14 Mayısseçimlerinde partisine destek veren Bolululara teşekkür eden AK PartiBolu 3. Sıra Milletvekili AdayıKazım Konak, yayınladığı teşekkür mesajında Bolu Halkından helallik istedi.

Seçim süreci boyunca sahada gülen yüzü ve siyasi söylemlerindeki nezaketiyle fak yaratan Konak, yayınladığı mesajındaki kucaklayıcılığı da dikkat çekti.

Seçim sürecinde istemeyerek de olsa rahatsız ettikleri vatandaşlardan haklarını helal etmelerini isteyerek mesajına başlayan Konak; “Öncelikle gerek aday adaylığı sürecimde gerekse adaylığım sürecindeki çalışmalarında istemeyerek de olsa rahatsız ettiğimiz vatandaşlarımızdan helallik istiyor, sabırları için teşekkür ediyorum” dedi.

AK PartiBolu 3. Sıra Milletvekili AdayıKazım Konak yayınladığı mesajda; “Bizlerle birlikte sabahlara kadar sokaklarda emek veren tüm kardeşlerime, ilk günden bu güne hiç yorulmayan kadın kolları üyelerimize, gençlik kollarındaki yiğit evlatlarımıza, sesimizi duyuran, pankartımızı asan, broşürümüzü dağıtan, sosyal medyada mücadele eden, bize inanan, destek veren, bizlerle birlikte kapı kapı dolaşan tüm kardeşlerime, İl Başkanımız Suat Güner nezdinde teşkilatımızın bütün kademelerinde görev alan tüm partililerimize ve Seçim Koordinasyon Merkezindeki kıymetli ekip arkadaşlarımıza, beraber yol yürümekten onur duyduğum kıymetli Milletvekilimiz Yüksel Coşkunyürek ve önceki dönem Bolumuzu başarıyla temsil eden Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye, bugüne kadar partimizde emek veren, görev alan tüm kademe mensuplarına tekraren ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Seçim çalışmalarımız boyunca bizden güler yüzünü esirgemeyen kamu çalışanlarına teşekkür ediyorum. Haberlerimizin kamuoyuna ulaşmasında emeği olan, yazılı ve görsel basında çalışan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum.

AK Partimizle birlikte demokrasi şölenine katkı sunan siyasi parti adaylarına ve partililerine teşekkür ediyorum. Her zaman duasını üzerimizden eksik etmeyen değerli anneme, sevgili eşime, evlatlarıma, yakın çalışma ekibimize çok teşekkür ediyorum.

Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla yola çıktığımız bu kutlu davada bu zamana kadar Bolumuza hizmet veren herkese teşekkür ederken, yeni dönemde yatırımdan, sanayileşmeye, ulaşımdan, sağlığa, turizmden, eğitime, spordan, sosyal yaşama kadar tüm alanlarda adından bahsedilen bir Bolu için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize desteklerinize her zaman talibiz.

“Gerçekleşen seçimler sonucunda Bolulu vatandaşlarımızın takdiri ile ilimizi TBMM’de temsil etme yetkisini alan Yüksel Coşkunyürek, İsmail Akgül ve Türker Ateş’e de görevlerinde başarılar diliyor, güzel ülkemizin kalkınması ve Türkiye Yüzyılı ekseninde kazananın Bolu olması temennisi ile hepinize saygılar sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler