"Kel demiyorum.. saçı az insan"

A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Boluspor Kulübü eski Başkanı Abdullah Abat hakkında yaptığı açıklamalar sonrası, eski Başkan Abat'ın kendi sosyal medya hesabından isim vermeden yaptığı paylaşımlar Bolu kamuoyunda gündemdeki yerini koruyor.
Abat'ın sosyal medya paylaşımlarında isim vermese de bu paylaşımları Başkan Özcan'ın açıklamalarından hemen sonra yapması, hedefteki isim Tanju Özcan mı sorusunu bolu gündemine taşımıştı.
Bu paylaşımlar karşısında sessizliğini koruyan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise bu sessizliğini bu gece yarısı bozdu.
Abat'ın iki paylaşımının altına yorumlar yaparak, bahse konu paylaşımlarda kimden bahsedildiğini soran Özcan, bununla da yetinmeyerek; "Bildiğin ne varsa yaz..Ben de yazayım" diyerek adeta rest çekti.

"Kim o sahi"
İlk olarak Abat'ın; "Sen Adana'ya Bolu esnafından tehditle topladığın paraları valize koyup gittiğinde soyunma odasına girmeden yüzbinleri cebine indiren bir hırsızsın. Kimsesiz, sığıntı, zavallı hırsız!!!" paylaşımının altına yorum yapan Başkan Özcan; "Kim o sahi" diye soru sordu.
"Saçı az insan"
Ardından da Abat'ın; "Aranızdaki duygusal ilişkiye de Gönül işine de geleceğiz at hırsızı zübük.." paylaşımının altına yorum yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; "Sen beni mi kast ettin…öyle diyorlar..umarım yanlıştır", "Bildiğin ne varsa yaz", "Ben de yazayım", "Kel demiyorum…saçı az insan" yorumlarında bulundu.
Başkan Özcan'ın bu yorumları yazdığında saatler gece yarısını geçtiği için Abat tarafından bu yorumlara herhangi bir karşılık gelmezken, ikili arasındaki bu atışmanın nasıl sonuçlanacağını ise Bolu kamuoyu merakla bekliyor.
 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Metin Mert (1 yıl önce)
    BÖYLE BİR BAŞKAN OLUR MU? KAVGA, İTİBARSIZLIK. ... GARANTİ GENE SARHOŞ
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler