Keyfiyetin faturasını vatandaş ödeyecek

Keyfiyetin faturasını vatandaş ödeyecek Keyfiyetin faturasını vatandaş ödeyecek
A- A+

Yılın en soğuk günlerini yaşayan Bolu’da 23 Aralık Cuma günü, SEDAŞ’ın planlı elektrik hatlarındaki bakım ve onarım faaliyetleri nedeniyle 140 sokak, 6 mahalle ve 7 köyde büyük çaplı elektrik kesintisi yaşanacak.

SEDAŞ, 23 Aralık Cuma günü saat 9.00 ile 12.00 saatleri arasında Alpağutbey Mahallesi, Çakmaklar Mahallesi, Hacı Ahmet Çatladı Caddesi, Çakmaklar Caddesi, Dodurga Mahallesi, İsmail Özer Caddesi, Çömlekçiler Köyü, Kozlu Köyü, İmamlar Köyü, Ömerler ve Yolçatı köylerinde geniş çaplı elektrik kesintisine gidecek. Bölgede yaklaşık 140 sokakta tamamen elektrikler kesilecek.

Kesintiden ilimiz merkezindeki bazı köylerin yayları ve Anadolu Otoyolu üzerindeki tesisler de etkilenecek. SEDAŞ yetkilileri durumdan abonelerin olumsuz etkilenmemesi için elektrik kesintisi yapılacak saatler arasında tedbir almasını istedi. Kesinti yapılacak sokakların listesine SEDAŞ’ın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

Yazın ne iş yaptınız?

SEDAŞ tarafından yapılacak elektrik kesintisi nedeniyle özellikle doğalgaz ve merkezi ısınma sistemi ile bu soğuk kış gününde ev ve işyerlerinde oturan binlerce Bolulu soğuktan üşüyecekler.

Türkiye gündeminde en soğuk il olarak birkaç gündür haber bültenlerine konu olan Bolu’da elektrik kesintisi yapılacak saatlerde sıcaklığın eksi ve en fazla 4 derece civarlarında olması bekleniyor. Doğalgazla veya merkezi sistemle ısınan konutlarda kesinti yapılacak 3 saat boyunca kaloriferler de yanmayacağı için binlerce Bolulu evinde veya işyerinde üşüyecek. Elektrikler verildikten sonra ise oda sıcaklığını tekrar istenilen ısıya çıkartmaya çalışacak vatandaşlar bunun için daha fazla yakıt yakacaklar ve SEDAŞ’ın bu zamansız bakım çalışmasının faturasını hem üşüyerek hem de parayla ödeyecekler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler