“Kılıçdaroğlu, Bolu’nun yazı gibi”

“Kılıçdaroğlu, Bolu’nun yazı gibi” “Kılıçdaroğlu, Bolu’nun yazı gibi”
A- A+

28 Mayıs tarihinde yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Tur oylaması öncesi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, rehavete kapılmadan ilk turdaki inanç ve heyecanla çalışacaklarını söyledi.

Akgül yaptığı paylaşımda; “28 Mayıs'ta samimiyet ve dik duruş kazanacak. Hesap yapanlar değil, gönülden sevenler kazanacak. Büyük Türkiye Cumhuriyetinin 2'inci yüzyılı için, rehavete kapılmadan, aynı inanç ve heyecanla çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.

Ardından da CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ilginç bir benzetme yapan Akgül; Kılıçdaroğlu’nu, Bolu’nun yazına benzetti.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül paylaşımında; “Kılıçdaroğlu, bahar gelecek dedi ama Meteoroloji açıklama yaptı. Havalar, gök gürültülü parçalı bulutlu. Kılıçdaroğlu da bizim Bolu'nun yazı gibi; geleceğim geleceğim diyor ama bir türlü gelemiyor.

Ben Dersimli Kemal geliyorum dedi

Gelemedi...

Ben Seyit Rıza Kemal geliyorum dedi

Gelmedi...

Ben ümmetçi Kemal geliyorum dedi

Gelmedi...

Ben Demokrat Kemal Geliyorum dedi

Gelemedi.

Ben Saidi Nursici Kemal geliyorum dedi

Gelemedi...

Her şey oldu ama bir tek Cumhuriyetçi Kemal olmayı beceremedi...

Yakındır arar; “Ben kaybetmiş Kemal gelemiyorum”...” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler