Kılıçdaroğlu’nun arkasından dolanmış..!

Kılıçdaroğlu’nun arkasından dolanmış..! Kılıçdaroğlu’nun arkasından dolanmış..!
A- A+
Reklam

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı, Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerden zaferle ayrılmak için canla başla çalışırlarken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise oluşturulan 6’lı masayı dağıtmak için çaba göstermiş.

Katıldığı televizyon programında geçici ihraç edildiği günlere rastlayan Eylül 2022’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü söyleyen Tanju Özcan, 6’lı masayı dağıtmak istediğini itiraf etti.

CHP’ye ihanet niteliği taşıyan bu itiraf ülke gündemine bomba gibi düşerken, CHP’lilerin de yoğun tepkisiyle karşılaştı.

Bolu Belediyesi Meclisinin bir kadın üyesine yönelik kullandığı hoş olmayan dil ve hareketleri nedeniyle ilk olarak geçici olarak CHP’den 1 yıl uzaklaştırılan Tanju Özcan, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda da CHP’den atılmıştı.

CHP’den neden kovulduğunu bilmediğini katıldığı ulusal programlarda sıklıkla dile getiren Tanju Özcan’ın, bir yandan da CHP’liler tarafından ihanet olarak görülen hareketler içinde de olduğu ortaya çıktı.

Katıldığı televizyon programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir arada tutmak için yoğun çaba gösterdiği 6’lı masayı dağıtmak için girişimlerde bulunduğunu itiraf eden Tanju Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile aralarında geçen görüşmeyi açıkladı.

Tanju Özcan; “Ben 8 ay önce Meral Hanım’a gidip ‘Abla bu masadan kalkın, yanlış yapıyorsunuz çok büyük sıkıntı çekeceksiniz’ dediğimde İYİ Parti’nin oyu %15-16 bandındaydı” dedi. Özcan’ın bu itirafının ardından özellikle sosyal medyadan kendisine yönelik yoğun eleştiriler geldi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler