Emniyet zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Emniyet zehir tacirlerine göz açtırmıyor Emniyet zehir tacirlerine göz açtırmıyor
A- A+
Reklam

Bolu’da zehir tacirlerine üst üste yaptığı başarılı operasyonlarla göz açtırmayan Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, yine başarılı bir operasyona imza attılar.

Niğde Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa yapılan operasyon sonrası Bolu’da 58 kilo skunk adı verilen uyuşturucu madde ele geçirilirken, Diyarbakır ve İstanbul’a uzayan operasyonlar sonucunda 3 zehir taciri tutuklandı.

Konu ile ilgili Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada; “Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Niğde Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince; ilimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve aracılığının engellenmesine yönelik olarak, 13.09.2023 günü yapılan çalışmalarda 1 aracın içerisinde bulunan A.D. isimli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada;

  • Toplam daralı ağırlığı 57 kg 950 gr Skunk maddesi ele geçirilmiştir.

Operasyonları tüm yönleriyle açığa çıkarmak üzere yapılan çalışmalarda;

Organizasyonun Diyarbakır ve İstanbul sorumlusu olan şahıslar tespit edilmiş olup Bolu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce eş zamanlı yapılan operasyonla birlikte Diyarbakır’da bulunan 1 şahıs ve İstanbul’da bulunan 2 şahıs yakalanmıştır.

Konu ile ilgili A.D. , S.H. ve S.Ç. isimli şahıslar adli makamlarca TUTUKLANMIŞ, H.Y. isimli şahıshakkında ADLİ KORTROL kararı verilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler