“Burnunda kırmızı topu eksik”

“Burnunda kırmızı topu eksik” “Burnunda kırmızı topu eksik”
A- A+
Reklam

CHP’li Bolu Belediyesi Meclis Üyesi İlkay Bayrak, son günlerde CNN Türk televizyonunda üst üste programlara katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında sosyal medya hesaplarından ilginç paylaşımlarda bulundu.

Tanju Özcan’ın, CNN Türk’te canlı olarak yayınlanan ‘Fulya Öztürk ile Akıl Çemberi’ programına konuk olduğu dakikalarda CHP’li Bolu Belediyesi Meclis Üyesi İlkay Bayrak, sosyal medya hesaplarından ilginç bir benzetme yaparak paylaşımda bulundu.

Programın resmini paylaşan Bayrak, yorum olarak ise “CNN Türk'ün kadrolu Palyaçosu. Burnunda kırmızı topu eksik” ifadelerini kullandı.

Önergelerine cevap verilmemesini eleştirdi

Ayrıca Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a cevaplaması için Belediye Meclisinde önergelerine; “Belgelerin Müfettişlerde olduğu” yönünde bahaneler bulduğunu söyleyen CHP’li Bolu Belediyesi Meclis Üyesi İlkay Bayrak, bu konuyla ilgilide paylaşımlarda bulundu.

Tanju Özcan’ı “yalancılıkla” suçlayan Bayrak yaptığı sosyal medya paylaşımlarında;

“Bu arada her ortamda "Müfettişler geldiler, incelediler, hiç bir şey bulamadılar, teşekkür edip gittiler" diyorsun. Önergelerime cevap olarak da "Tüm belgeler müfettişlerde denetimde" diyorsun. Demek ki denetim sonuçlanmamış, devam ediyor. Yalancısın.”

“Eh Tanju Efendi. O belgeler elbet müfettişlerden tekrar Belediyeye geri gelecek. O zaman ne cevap vereceksin bakalım.

İfadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler