Kiminse sahip çıksın..!

Özel Haber
Kiminse sahip çıksın..! Kiminse sahip çıksın..!
A- A+
Reklam

Bahçelievler Mahallesinde Türk Kızılay Bolu Şubesi’ne ait olan Kızılay Hamamının mevcut halinin özellikle çocuklar için tehlike oluşturduğu, açık bulunan bölümlerinden bina içine giren kimliği belirsiz şahıslar nedeniyle Mahalle sakinlerinin rahatsız olduğu ve de bahçenin genel görünümünün çevre kirliliği yarattığı haberimize Kızılay Bolu Şubesinden cevap geldi.

Konuyu internet sitemizde haber olarak yayınlamamız nedeniyle www.bolupostası.com haber portalımızı muhatap almak yerine, tüm basına açıklama servis edilerek adeta sitemizi diğer kurumlara tekzip ettirme yolunu seçen Kızılay Bolu Şubesi’nin bu tavrına bir anlam verilememiştir.

Basın açıklamasından da anlaşılacağı üzere Kızılay Bolu Şubesi üzerine düşeni yaparak Hamamın çalınan kapısını yerine takmış ve açıklamalarında ifade ettikleri gibi tarihi hamam kalıntılarının Kızılay tarafından sahipsiz bırakılması kesinlikle söz konusu değildir.

Biz o yüzden haberimizdeki yanlıştan dolayı gözbebeğimiz ve dünyadaki gururumuz Türk Kızılay’ın Bolu’daki Şube Sorumlularından özür diyoruz ve buradan sesleniyoruz; “Hamam kiminse malına sahip çıksın…!” 

Kızılay’ın basın açıklaması sonrası Hamama tekrar gittik ve gördük ki Kızılay tarafından kapı takılmış ve sorun kalmamış..!

Fakat bizim haberimizde dile getirdiğimiz; bahçesindeki çukurların otlarla da kapalı olması nedeniyle özellikle yan tarafta bulunan çocuk parkını kullanan çocuklara tehlike oluşturduğu, binanın ek bölümüne giriş kısmının açık olması sebebiyle burada özellikle akşamları kimliği belirsiz şahısların rahatsızlık yarattığı, Hamam etrafındaki duvarların bir kısmının yıkık bir kısmının ise hiç olmadığı ve tüm bu nedenlerden dolayı ortaya çıkan görüntü kirliliğinin Bolu’ya yakışmadığı gerçekliğinin ise halen durduğu da bir gerçek.

Bu yüzden kapının birini takarak üzerindeki sorumluluğu yerine getiren Kızılay Bolu Şubesini tebrik ediyor, diyor saydığımız önemli eksiklikleri gidermesi için de Hamamın sahibini göreve davet ediyoruz.

Öte yandan tarafsız habercilik anlayışımız, kişilerin ve kurumların cevap haklarını özgürce kullanmalarına olan saygımızdan dolayı kimin ya da hangi kurum adına yayınlandığı belli olmayan “Kızılay Basın” whatsapp grubuna gönderilen açıklamayı da yayınlıyoruz. 

Gruba atılan resmi ise 2020 yılına ait olduğu için yayınlamıyoruz. Çünkü eski resimleri kullanarak hem okuyucumuza hem de oraya kadar gidip son halini çektiğimiz için emeğimize saygısızlık olarak görüyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler