Kongre sonrası istifalar başladı

Kongre sonrası istifalar başladı Kongre sonrası istifalar başladı
A- A+
Reklam

Bolu Diyanet Sen’in hafta sonu gerçekleşen çift listeli seçiminden sonrası sular durulmuyor. Kongre öncesi başlayan gerginlik, kongrede de devam etti. Gergin anlara sahne olan kongrede İsmail Sarıer’e karşı özellikle ilçe delegelerinin tam desteğiyle Başkanlık yarışını İsa Afacan kazanırken, tartışmalar devam ediyor.

Kongre sonrası Sendika Üyesi Hüseyin Demir ve 5 arkadaşı Sendika Üyeliğinden istifa ederlerken, seçimler öncesi ve kongre günü yaşananların kendilerini istifa noktasına getirdiğini söyledi.

Sosyal medya paylaşımı ile istifalarını açıklayan Demir ve arkadaşları; “Üyesi olduğum, olmaktan da gurur duyduğum Diyanet-Sen’den istifa etme kararı aldık. Yapılan 5. Olağan Genel Kongre öncesi sağda solda, sosyal medyada bize ve arkadaşlarımıza yapılan aşağılayıcı yorumlar, iftiralar ve gayri ahlaki sözler, Sendikaya Başkanlık yapan Bayram Tekeş’inin taraflı olup bizleri hiçe sayması, genel kuruldaki yanlı konuşması bizleri derinden üzmüştür. İftiralar, dedikodular ve hiçe saymaların olduğu bir yönetimin ve anlayışın yanında olmanın doğru olmadığı düşüncesi ile bu kararı almış bulunmaktayız. Bizi monşer ilan edenlere doğru tavır aldığımızı düşünüyoruz” sözleriyle istifalarını duyurdular. 

Diyanet Sen Bolu Şubesi’ndeki huzursuzluğun devam ettiği ve istifaların devamının geleceği ise iddia ediliyor.

Resim Altı: Hafta sonu gerçekleştirilen Diyanet Sen Bolu Şubesi seçimleri sonrası İsa Afacan ve arkadaşları, Yeni Yönetim Kuruluna seçildiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler