İlk cevap Ülkü Ocakları’ndan

İlk cevap Ülkü Ocakları’ndan İlk cevap Ülkü Ocakları’ndan
A- A+
Reklam

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bugün gerçekleşen Grup Toplantısında; AK Parti Heyetinin HDP’yi ziyaretini “Doğal ve Doğru Bir Adım” olarak değerlendirmesini sert sözlerle eleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a aynı sertlikte ilk cevap Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem’den geldi.

Özcan’ın sosyal medya hesaplarından Bahçeli’yi hedef alarak; ““Sn. Devlet Bahçeli; ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz! AKP’nin HDP ile görüşmesine “Son derece doğal ve doğrudur” demişsiniz. Burada da mı bir beka sorunu tespit ettiniz. Madem “doğal” ve “doğruysa” gidin siz de görüşün.  Görüşen görüşsün ben tek kalsam da dönmezem yolumdan…” ifadelerine cevap veren Özkalem, “Geri vitese olan sevdanızı bizler çok iyi biliyoruz…” dedi.

Ard arda paylaşımlar yaparak Özcan’a tepki gösteren Özkalem ilk paylaşımında; “Sıradan ŞOVMENLERE Liderimizin cevabıdır!!!

Herkes dönsün bi aynaya baksın!!!

Haddini hudutunu bilsin!!!

Kimse kantarın ayarını kaçırmasın!!!” ifadelerini kullandı.

Ardından Özcan’a yönelik eleştirilerine devam eden Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem;Karşısına çıktığımızda Lidere sevdananlar!!

Benim Devlet Beye olan sevgim saygım sonsuz diyenler!!

Her an her saniye karşınıza çıkarız.. 

Geri vitese olan sevdanızı bizler çok iyi biliyoruz…” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler