Bu sefer hedefinde Bahçeli var

Bu sefer hedefinde Bahçeli var Bu sefer hedefinde Bahçeli var
A- A+
Reklam

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bugün TBMM’de gerçekleşen Grup Toplantısında; AK Parti heyetinin HDP’yi ziyaretini değerlendirdiği söylemlerine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan beklenmedik bir çıkış geldi.

Bahçeli bugün gerçekleşen Grup Toplantısında; AK Parti Heyetinin HDP’yi ziyaretini “Doğal ve Doğru Bir Adım” olarak değerlendirmiş; “Başörtüsünü güvenceye alan ve ailenin korunmasını hedefleyen anayasa teklifini sonuna kadar destekliyoruz. AK Parti'nin HDP ziyareti doğal ve doğru bir adımdır. HDP'ye nasıl baktığımızı tekrar söylemeye lüzum duymuyorum. Bizim gözümüzde HDP neyse CHP de odur, aynısıdır” ifadelerini kullanmıştı.

“Tek kalsam da dönmezem yolumdan”

Bahçeli’nin bu sözleri sonrası sosyal medya hesaplarından çok sert bir çıkış yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tek kalsa da yolundan dönmeyeceğini söyledi.

Eleştiri oklarını MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelten Özcan; “Sn. Devlet Bahçeli; ne yapmak, nereye varmak istemektesiniz! AKP’nin HDP ile görüşmesine “Son derece doğal ve doğrudur” demişsiniz. Burada da mı bir beka sorunu tespit ettiniz. Madem “doğal” ve “doğruysa” gidin siz de görüşün.  Görüşen görüşsün ben tek kalsam da dönmezem yolumdan…” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler