Elim kazada ölen yaşlı kadın defnedildi

Elim kazada ölen yaşlı kadın defnedildi Elim kazada ölen yaşlı kadın defnedildi
A- A+

Anadolu Otoyolunun Köroğlu Dinlenme Tesislerinde dün akşam meydana gelen feci trafik kazasında hayatın kaybeden hemşerimiz Ayşe Özdemir ve Kırşehirli karı-koca memleketlerinde toprağa verildi.

Dün meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden Sağlık Mahallesinde oturan hemşerimiz Ayşe Özdemir (72) bugün Hacı Nakkaş Camisinde kılınan Cenaze Namazı sonrası Sağlık Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Bolu Valisi Erkan Kılıç, Özdemir Ailesinin yakınları ve çok sayıda Bolulu katılırken, aynı kazada yaralanan Ayşe Özdemir’in eşi Vahap Özdemir’de eşine son vazifesini yerine getirmek için tekerlekli sandalyede cami avlusunda yerini aldı.

Cenaze Namazı sonrası Vali Erkan Kılıç, kazada yaralanan eşi Vahap Özdemir'e acil şifalar ve başsağlığı dileğinde bulundu.

Öte yandan aynı kazada yaşamını yitiren Dursun Çakmak (46) ve Kadriye Çakmak (37) çifti de memleketleri Kırşehir’de bugün düzenlenen cenaze merasimi sonrası yan yana defnedildiler.

Kazaya sebebiyet vererek 3 kişinin ölmesine 27 kişinin de yaralanmasına sebep olan yolcu otobüsü şoförü de sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler