Özcan’ın o iddiaları asılsızmış ama..!

Özcan’ın o iddiaları asılsızmış ama..! Özcan’ın o iddiaları asılsızmış ama..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın göreve geldikten sonra; AK Partili eski Belediye Meclis Üyesi şimdi ki İl Genel Meclis Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın tarafından Bolu Belediyesinden kiraladığı işletmelerle ilgili ortaya attığı şok iddiaların görüldüğü davalar sonuçlanmış.

Başkan Özcan iddialarını 2019 yılı Temmuz ayı Bolu Belediyesi Meclis toplantısında da gündeme getirmiş ve Açıkalın’ı kastederek, Belediyenin suyunu kaçak kullandığı ve elektrik faturasını belediye ödetmesi ile gündeme gelen kiracı firma hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu söylemişti. Özcan ayrıca tahliye için de gerekli işlemlere başlatıldığını ifade etmişti.

İl Genel Meclis Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın da yaptığı açıklamada Başkan Tanju Özcan’ın iddialarının iftira olduğu yönünde açıklama yaparak, karşı dava açtıklarını belirtmişti.

Davaların son durumunu sorduğumuz AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın, yerel mahkemeyi kazandıklarını ve İstinaf Mahkemesi’nin de bu kararı onayladığını söyledi.

Bolu kamuoyunu meşgul eden ve çok ciddi iddiaların yer aldığı karşılıklı açılan davaların bittiği Açıkalın’ın ifadeleriyle ortaya çıkarken, özellikle siyasi ayağı da olan böylesine önemli bir konuda tarafların mahkeme sonucunu neden kamuoyuna açıklamadıkları ise merak konusu oldu.

Resim Altı: Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın; Belediye'nin kiracısı olan AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi Zerrin Yavuz Açıkalın ile ilgili ortaya iddialar uzun süre ulusal ve yerel basının gündeminde haber olarak yer almıştı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Rasık (1 yıl önce)
    Eski itfaiye müdürü Mehmet duman tanker tanker hem pis su çekmeye hemde tonlarca su gonderip mezbanede itfaiyecilere yıkama yaptırıyordu inanmayan geçmiş görevlendirmelere eski cavuslara sorabilir bunun hesabını kim verecek devletin kamyonu,devletin suyu devletin işçisi?
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler