Korkmayın Beyler, Bolu Halkı arkanızda

Korkmayın Beyler, Bolu Halkı arkanızda Korkmayın Beyler, Bolu Halkı arkanızda
A- A+

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bolu Dağı’nın ismini Düzce Dağı olarak ilan etmesiyle başladığı çıkışlarına her geçen gün vites arttırırken, Bolu’yu da Düzce’ye bağladığını ilan etmesine ramak kaldı.

Dün yaptığı akıl tutulması açıklamasında; “Abant'a yol açmak istiyoruz. Bu konuda kesin kararlıyız”, “Yedigöller'in yarısı Düzce'nin, kusura bakmasınlar. Nasıl Düzce dağı diyorsak Yedigöller'in 5 tanesi bizim. Boş laf etmiyoruz”, “Orası Düzce Dağı, bitmiştir. O iş bitti artık!” ifadeleri sonrası, Bolulular olarak Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün ruh sağlığına yönelik olarak endişelerimiz artmaya başladı.

Özlü bugün de durmadı..!

Bugünü de boş geçmeyen Başkan Özlü, Bolu Dağı’nın Bakacak Köyü mevkiinde bulunan işletme sahipleri ile bir araya gelerek; “Şehrimizin Anadolu’ya açılan kapısı Düzce Dağı’ndayız. Düzce Dağı Tesisleri’nde kahvaltı çok güzel. Bu vadiyi konaklamalı turizme kazandırmak için bir araya geldik. Valimiz ve kurum temsilcilerimiz ile birlikte eşsiz manzarası eşliğinde, damaklara iz bırakan noktalarında işletme sahiplerine misafir olduk. Bu bölge turizme açılacak, Düzce Dağı’nı bütün dünya ziyaret edecek” açıklamasında bulundu.

AK Partililerin sessizliği, koltuk korkusundan mı? 

AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün bu akla ve bilime aykırı açıklamaları karşısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dışında Bolu’dan tepki gösteren olmazken, asıl tepki vermesi gereken AK Parti’nin Bolu’daki A takımı adeta “görmüyoruz, duymuyoruz, konuşamıyoruz” vurdumduymazlığı içinde üç maymunu oynamaya devam ediyorlar.

Düğün, dernek ve yayla bayramı dışında ortalıkta gözükmeyen AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz’un, Özlü’nün bu açıklamaları karşısında sessiz kalmalarına Bolulular tepki gösteriyor.

“Bolu’nun hakkını bugün değil de ne zaman savunacaksınız?” diye soran Bolulu bir çok vatandaş, iktidarın gücünü kullanamayan Coşkunyürek, Güner ve Yavuz’a “iktidarda bu iktidarsızlık neden diye?” soruyorlar.

Öte yandan Bolu kamuoyunda ise konuşulan başka bir iddia; eski Bakan olması nedeniyle Özlünün AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın olmasının ve yine AK Parti Genel Merkezinin en etkili isimlerinin başında gelen Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir’in de Düzce Milletvekili olmasından dolayı, AK Parti’nin Bolu A Takımının çekince yaşadıkları iddia ediliyor.

Boluluların Özlü’nün açıklamalarına parti ayrımı yapmaksızın ciddi tepki verdikleri ve bu açıklamaların Bolu’da AK Parti siyasetini ilk seçimde ciddi anlamda zora sokacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezindeki isimleri iletmesi gereken AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in Bolu , AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Cihan Yavuz’a Gazetemiz yetkililerini arayarak seslerini duyurmak isteyen Bolulular; “Bugün değilse ne zaman Bolu’nun hakkını savunacaksınız? Korkmayın arkanızda Bolu Halkı var” çağrısında bulundular.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler