Koş ey Müslüman, kapılar 17.30'da açılıyormuş..!

Özel Haber
Koş ey Müslüman, kapılar 17.30'da açılıyormuş..! Koş ey Müslüman, kapılar 17.30'da açılıyormuş..!
A- A+
Reklam

Kamu İktisadi Teşekkülü olan Taksim International Abant Palace’da bu akşam Winter Fest Abant 2024 Line Up Festivalinin başlangıcı yapılacak.

24-25-26 Şubat günleri düzenlenecek ve birçok ünlü ismin sahne alacağı Festivalin açılış gecesi olan 24 Şubat Cumartesi (Bugün) Umut Oğuz, Fatma Turgut, Erdem Kınay ve Dj Uğur sahne alacak.

Türkiye’de ve tüm İslam Coğrafyası bu akşam Berat Kandili idrak edeceği saatlerde ise Bolu’muzda hem de devlete ait bir otelde düzenlenecek festivalde alkol sınırlarının aşılacağı iddia ediliyor.

Festival organizatörleri de sosyal medya hesaplarından da sık sık paylaşım yaparak Festival alanının hazır olduğunu ve kapıların 17.30’da açılacağını ilan ediyorlar. Sahnenin yanına kurulan seyyar barda Berat Kandili akşamı festival katılımcılarına alkol satışı yapılacağı belirtilirken, böylesine kutsal bir gecede Devletin otelinde ve açık havada Berat Kandili gecesi bu organizasyonun yapılacak olmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler