Köyler Yaşar Hoca’ya, Yaşar Hoca köylere hasret kalmış

Köyler Yaşar Hoca’ya, Yaşar Hoca köylere hasret kalmış Köyler Yaşar Hoca’ya, Yaşar Hoca köylere hasret kalmış
A- A+
Reklam

İl Genel Meclisi Başkanlığı, İl Özel İdaresi iştiraki Bolöztur A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, İmar Komisyonu Üyeliği, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Üyeliği, BEKAB Üyeliği, Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyeliği, Bolu Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti Üyeliği ve Yeniçağa Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti Üyeliği gibi çok sayıda görevi başarıyla yerine getiren İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in, 2022 yılındaki saha çalışmasını okuyucularımız için değerlendirdik.

Başarılı çalışmalarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in bu kadar görevi yürütürken kendisine yardımcı olan A Takımındaki basın danışmanının, sekreterinin ve şoförünün maaşları, kendisinin aylık 18 bin lira maaşı ve diğer giderleri hesaplandığında birçok İlçe Özel İdaresine yıllık aktarılan ödenekten daha fazla bir harcamaya imza attığını hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde haber yapmıştık.

2022 yılında yine çok çalışmış

2022 yılını yolcu etmeye sayılı günler kala Bolu Milletvekillerinden sonra şimdi de İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in yıl içerisindeki saha performansını sizler için haber yaptık.

Özel Kaleminde bulunan basın danışmanı aracılığıyla katıldığı tüm etkinlikleri, köy ziyaretlerini ve toplantıları sosyal medyasından kamuoyuna paylaşan Yüceer, 2022 yılını da dolu dolu geçirmiş.

Her ay 5 gün toplanan ve ortalama 15 dakika süren İl Genel Meclisleri toplantıları, Komisyon toplantıları, Yönetim Kurulu Üyesi olduğu müteşebbislerin toplantıları ve Şirket toplantılarından fırsat buldukça köy ziyaretleri yaparak Muhtarların ve Bolu Halkının sorunlarını yerinde görerek, çözümler üreten Başkan Yaşar Yüceer, Parti programları, Bakan ziyaretleri ve resmi programlara da katılım sağlayarak 2022 yılında yoğun mesai harcadı.

Bolu’yu karış karış dolaşmış

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer 2022 yılında; Nisan ayında Çele yolu çalışması, Mayıs ayında Kuzuörendağlı Köyünde yaşanan yangın sonrası geçmiş olsun ziyareti, Haziran ayında Sultan Köyüne, Temmuz ayında Karamanlar Köyünde Tarım İl Müdürlüğünce düzenlenen programa ve Eylül ayında Tekkedere Köyündeki yol çalışmasında inceleme yapmak üzere 5 köy ziyareti yapmış.

Yine Yüceer, 2022 yılı İmar Komisyonu çalışmaları kapsamında; Mart ayında Gerede ve Göynük, Ekim ayında Dörtdivan ve Aralık ayında da Mudurnu olmak üzere 4 ilçe ziyareti gerçekleştirmiş.

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer yaz aylarını da çalışma temposu olarak çok verimli geçirirken; Mayıs ayında 2, Haziran ayında 2, Temmuz ayında 4, Ağustos ayında 3, Eylül ayında 2 ve Ekim ayında da 1 olmak üzere yaz mevsimi boyunca tamı tamına 14 mevlit, düğün ve yayla bayramına katılarak Bolu Halkı ile beraber olmuş. 

Katıldığı tüm etkinlik ve programları profesyonel basın ekibiyle Bolu Halkıyla sosyal medya aracılığıyla paylaşan İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in 2022 yılı çalışma temposunun, 2023 yılında gerçekleşecek Genel Seçimlerde AK Parti’ye katma değer katması bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler