Kupa Gecesine Bolular damga vurdu

Kupa Gecesine Bolular damga vurdu Kupa Gecesine Bolular damga vurdu
A- A+
Reklam

Türk Futbolunun son yıllarda yetişen önemli yıldızı ve Avrupa’daki çok önemli kulüplerin radarında olan Hemşerimiz Fenerbahçeli Arda Güler, Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası finalinde kupaya uzanmasında gösterdiği performansla göz doldurdu. Futbolculuktaki yeteneğinin yanında karakteriyle de gündemden düşmeyen hemşerimiz Arda Güler, genç yaşında Bolu için gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

Kupayı kaldırdıktan sonra Mengenli olan Dedesi Mehmet Ali Güler ve Babası Ümit Güler ile sevincini paylaşırken, Fenerbahçe TV’ye ailecek verdikleri röportaj ulusal basında geniş yer buldu.

Baba Ümit Güler, İzmir'de oğlunu yalnız bırakmazken kupa töreni sonrası sahaya Arda'nın yanında görüldü. FB TV'ye konuşan Ümit Güler açıklamasında, "Babalar günü hediyesi olarak çok güzel bir hediyesi verdi bana. Mutluluktan uçuyorum." sözlerini kullandı.

Dede Mehmet Ali Güler de maç sonrasında Arda'nın yanına giderek, "Bolu'dan geldim. Özellikle onu seyretmek için, bugünleri görmek için geldim" açıklamasıyla torununun sevincine ortak oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Tahsin Arslan (10 ay önce)
    Köylüm Gururumuz Arda Güler.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler