Meclis Üyesini tehdit etti..!

Meclis Üyesini tehdit etti..! Meclis Üyesini tehdit etti..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Meclis Üyesi Kamuran Avcı aynı zamanda Boluspor Başkan Yardımcısı olması nedeniyle 8 Haziran tarihinde yapılacak kongre öncesi Boluspor’un haklarını savunmaya kalkınca, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın hışmına uğradı.

Bu akşam gerçekleşen Bolu Belediye Meclisi toplantısında söz alarak, Belediye Meclis Üyelerini ve Boluluları 8 Haziran tarihinde yapılacak boluspor kongresine Kulüp Başkan Yardımcısı olarak davet eden Belediye Meclis Üyesi Kamuran Avcı; “Belediye Meclis Üyesi kimliğimin yanında bir de Boluspor yöneticisiyim. 8 Haziran’da Bolu kamuoyu önünde Boluspor sevdalılarına Bolusporun bir senesi ile ilgili bir hesap vermek istiyoruz. Kongreye tüm arkadaşlarımızı bekliyorum” dedi.

Davetin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu sezon cebinden 50 milyon para harcayan Boluspor Başkanı Savaş Abak’a yönelik; “Hakkını helal etsin” sözünü eleştiren Avcı, Boluspor’un içinde bulunduğu maddi durumun bu sözle geçiştirilmeye çalışıldığını iddia etti.

Kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntılarda vebali olduğunu ve Başkan Özcan’ın çözüm bulması için çağrıda bulunan Belediye Meclis Üyesi Kamuran Avcı; “Ama şunu şuradan da dikkat çekmek istiyorum; Sayın Belediye Başkanının sözü ile yola çıkmış ve cebinden 50 milyon lira para harcamış Boluspor Başkanına, “Hakkını helal etsin” diyor. Bu arada Sayın Belediye Başkanımız cimriliği ile meşhurdur, çay bile ısmarlamaz diye biliriz. Ondan sonra da 50 milyon lira para harcayan adama da hakkını helal etsin demek yetiyor sanki Sayın Başkan. Adam cebinden 50 milyon lira harcayacak, siz de helal edin diye geçiştireceksiniz. Vebaliniz var. Geleceksiniz çözüm bulacaksınız” diye konuştu.

Ardından da Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan zamanında Bolu Belediyespor’un da batırıldığını söyleyen Avcı; “Boluspor’dan sonra bir de Bolu Belediyespor’u batırdık sevgili arkadaşlar. 2 bin 400 amatör sporcusu olan, Dünyanın en iyi ligi olan Sultanlar Liginde mücadele eden takımımız bir alt lige düştü. Sizin desteğiniz olmuştu çıktı, sizin desteğiniz olmadı takım düştü. 1-1 elde var sıfır. Takım düştü ve bir sürü borç var” ifadelerini kullandı.

Dışarı atmakla tehdit etti

Avcı’nın yerine oturmasının ardından Bolusporla ilgili eleştirilere cevap veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kontrolsüz ve agrasif tavır ve söylemleri dikkat çekti.

Tanju Özcan, Avcı’ya yönelik; “Bak Kamuran canımı sıkma.. Terbiyesizlik yapma… Bolu Belediye Başkanı ile konuşuyorsun.. Terbiyesiz adam.. Haddini bil.. Sana fazla yüz verdik… Göreceğiz bakalım.. Göreceğiz… Göreceğiz.. Göreceğiz.. Yakında görürsün” sözleriyle Bolu Belediye Meclisi tarihinde görülmemiş söylemlere imza attı.

Öte yandan toplantının sonunda Belediye Meclis Üyesi Kamuran Avcı’yı uyaran Başkan Özcan, bu üslubuna bir sonraki toplantıda devam etmesi halinde dışarı atmakla tehdit etti. Bunun üzerine Tanju Özcan'a bu söylemlerinin  üzerine Belediye Melis Üyesi Kamuran Avcı da; “Başkan elinden geleni ardına koyma” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler