Metin Soygür klasiği; istifa ediyor

Metin Soygür klasiği; istifa ediyor Metin Soygür klasiği; istifa ediyor
A- A+
Reklam

20004-2009 yılları arasında AK Parti’den Mudurnu Belediye Başkanlığı görevi yaptıktan sonra her yerel seçimde Belediye Başkanı Adayı olan ve AK Parti listesinde kendisine yer bulamayınca istifa ederek başka bir partiden aday olan Metin Soygür, yine istifa ediyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı olan ve Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmeyince de bugün istifa açıklaması yapması beklenilen Soygür, yine AK Parti’ye rakip olarak Mudurnu’da seçimlere girecek.

AK Parti’de İlçe Belediye Başkan Aday isimlerinin belirlenmesinde en fazla üzerinde tartışma yaşanan ilçeler arasında yer alan Mudurnu’da kulislerde dolaşan iddialara göre AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in kırmızı çizgisi olan isimlerin başında Metin Soygür’ün geldiği iddia edilmişti.

AK Parti İl Başkanı Suat Güner ile Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in aday belirleme sürecinde Genel Merkezdeki Komisyon toplantısında özellikle Metin Soygür ismi üzerinde uzlaşamadıkları ve aralarında sert tartışmaların da yaşandığı iddia edilmişti.

Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in gerek AK Parti’ye olan bağlılığı gerekse de Mudurnu için seçini kazanacak isim olarak Metin Soygür’e kefil olduğu iddiası AK Parti kulislerinde ciddi bir şekilde konuşulurken, bugün saat 14.00’de yapacağı basın açıklamasıyla AK Parti’den istifa edeceği öğrenilen Metin Soygür’ün, bağımsız aday veya Yeniden Refah Parti’sinden Mudurnu Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere gireceği iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler