MHP’de yeni İl Başkanı Ayhan Çelikkol

MHP’de yeni İl Başkanı Ayhan Çelikkol MHP’de yeni İl Başkanı Ayhan Çelikkol
A- A+
Reklam

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’ın 2024 Mart Yerel Seçimlerinde Bolu MHP Belediye Başkan Adayı olması sonrası İl Başkanlığı görevinden istifa ederken, yerine İl Başkan Yardımcısı Ayhan Çelikkol’un atanacağı öğrenildi.

Ülkü Ocaklarında yetişen ve uzun yıllardır Bolu MHP İl Teşkilatlarında görev yapan Çelikkol, son olarak Durak’ın Yönetiminde de Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Ayhan Çelikkol’un MHP İl Başkanı olarak atanmasına kesin gözüyle bakılırken, bugün veya yarın MHP Genel Merkezinden atama ve görevlendirme yazsısı gelmesi bekleniyor.

Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın da istifa etti

Öte yandan MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın da görevinden istifa etti. Bolu MHP Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın kontenjan listesinden Belediye Meclis Üyesi olması beklenilen Hakan Aydın’ın yerine ise İl Başkanının görevlendirilmesinin gerçekleşmesinin ardından yeni bir ismin atanacağı ifade edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler