Türkmen Beyi’nin hayır duasını aldılar

Türkmen Beyi’nin hayır duasını aldılar Türkmen Beyi’nin hayır duasını aldılar
A- A+
Reklam

Mart 2024 Yerel Seçimlerinde MHP Bolu Belediye Başkan Adayı olarak kendisine bu göreve seçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ile teşekkür ziyareti gerçekleştiren MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, yerel seçim hazırlıkları hakkında Genel Merkezde görüş alışverişlinde bulundu.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ile birlikte bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Genel Merkezdeki makam odasında ziyaret eden Durak, MHP Bolu Teşkilatları olarak yerel seçimler sürecinde yaptıkları hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak; “Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi, MHP Bolu Belediye Başkan Adayımız Sn. İlhan Durak ile birlikte makamında kabul buyurdular. Kıymetli Genel Başkanımızın hayır dualarını aldık. İnşallah 31 Mart’ta Bolu’da zafere ulaşarak, Liderimizin bizlere verdiği bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler