Bolu'da DEM (HDP) kendi adayını çıkaracak

Bolu'da DEM (HDP) kendi adayını çıkaracak Bolu'da DEM (HDP) kendi adayını çıkaracak
A- A+
Reklam

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ankara, Antalya, Bolu, Kayseri, Kocaeli, Konya ve Samsun’da kendi adaylarıyla seçime gireceklerini bildirdi.

2019 Yerel Seçimlerinde HDP ile gizli ittifak yaptığı ve Bolu’da HDP oyları ile seçildiği iddia edilen CHP’nin Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ın, DEM’in bu seçimlerde Bolu’dan aday çıkarmasını nasıl yorumlayacağı ise merakla bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere dün; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelerek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde iki partinin yapacağı işbirliğini masaya yatırmışlardı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler