Millet İttifakı startı verdi

Millet İttifakı startı verdi Millet İttifakı startı verdi
A- A+
Reklam

Bolu’da Millet İttifakını oluşturan 6 partinin İl Başkanları bir araya geldi. Deprem felaketi nedeniyle yapılan çalışmalar ve 14 Mayıs tarihinde yapılacağı açıklanan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde izlenecek ortak yol haritasının ele alındığı toplantıda ‘Halil İbrahim Soframızı büyüteceğiz” mesajı çıktı. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ersan Türkoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Burhan Aktaş, Deva Partisi İl Başkanı Nadir Gürken Yetkin, Demokrat Parti İl Başkanı Mehmet Demirtaş, Gelecek Partisi İl Başkanı Özkan Güneç ve Saadet Partisi İl Başkanı İsa Sayın’ın hazır bulunduğu toplantıda ana gündem maddesi seçim oldu.

Toplantıda, ortak seçim çalışmaları kapsamında koordinasyon merkezi kurulması, sandık ve seçim güvenliğinin sağlanması, hep birlikte programlı bir şekilde çalışılması, tüm seçim bölgelerinin ve seçmenlerin ziyaret edilerek, ülkenin geldiği nokta, yaşanan sorunlar ve çözüm yollarının seçmenlere anlatılması konusunda yapılması gereken çalışmalar ele alındığı öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ozkan (1 yıl önce)
    Benim kapıma gelmeyin sakın
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler