Milletvekili Aday Adayı olacak

Milletvekili Aday Adayı olacak Milletvekili Aday Adayı olacak
A- A+
Reklam

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, görevinden istifa etti. Başaran, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’la bugün bir araya gelerek, Milletvekili Aday Adayı olmak için Bolu İl Başkanlığı görevinden istifa dilekçesini sundu.

İstifası ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başaran; “MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Semih Yalçın beyefendiyi ziyaret ederek, Milletvekili Aday Adayı olabilmek niyet ve arzusuyla, Bolu İl Başkanlığı görevimden ayrıldım. Varlığımız, birliğimiz daim olsun. Var olsun Ülkücü Milliyetçi Hareket” sözlerini kullandı.

Sosyal medyanın ardından basın açıklaması yayınlayan MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran; “2017 yılında yönetim kurulu üyesi olarak başladığım görevime 2018 yılında MHP Bolu İl Başkanı olarak devam ettim. İki dönem il ve ilçe kongrelerinde görev aldım. Hizmet etme onuruna eriştiğim 6 yıla yakın sürede, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Milletvekili seçimleri ile 2019 Mahalli İdareler seçimlerine başkanlık yaparak, ilimizde başarıyı hedefledim.

Bolu’da MHP’nin ulaştığı başarı dolu günlere başkanlık yapmanın, Göynük ve Mudurnu Belediye Başkanlıkları, 2 İl Genel Meclis Üyesi ve 22 Belediye Meclisi Üyeliğinin kazanılmasıyla elde edilen MHP zaferinde, Bolu İl Başkanlığı yapmanın onurunu yaşadım.

MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hayır duası ve onayı ile 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili Seçimlerinde Bolu’nun güçlü sesi, çalışkan evladı, vatandaşımın Meclisteki kardeşi ve Milletvekili olabilmek niyetiyle İl Başkanlığı görevimden kendi isteğimle ayrılıyorum. 

MHP Genel Merkezimizin takdirleri ile il yönetimi yada yönetim dışından bir dava arkadaşımız il başkanlığı görevine atanıncaya kadar görevime devam edeceğim. Atamadan sonra kamuoyuna duyurarak yeni il başkanımıza görevi devir teslimi yapacağım.

 Bolu’nun Milletvekilli olarak, sizlere hizmet etmek niyetinde olduğum günlere kavuşmak dileği ile; 

Bu güne kadar yönetim kurullarında benimle birlikte görev almış İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, İlçe başkan ve yöneticisi arkadaşlarıma, kadın kolları teşkilatı başkan ve yöneticisi kardeşlerime, partimizin emektar büyükleri ve her yaştaki dava arkadaşlarıma, ailemin, akrabalarımın, arkadaşlarımın her birine, Bolu’nun evladı Cihan Başaran’ı maddi manevi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, Bolu’nun güzel gönüllü insanlarına sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Dünyalar kadar sevgi saygı ve selamlarımla” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Selen B (1 yıl önce)
    Tebrik ederim Bolu için doğru aday, vatandaşın gözünde destek bulacağını düşünüyorum Mhp bu dönem önemli bir duruş sergiledi, Cihan bey de kişiliği ile partisini güzel taşıdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ALTINDAĞ (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler