Mini Disneyland'a çocuklar yoğun ilgi gösteriyor

Mini Disneyland'a çocuklar yoğun ilgi gösteriyor Mini Disneyland'a çocuklar yoğun ilgi gösteriyor
A- A+

Kılıçaslan Mahallesinde bulunan Masal Park alanı içerisindeki Belediye Sosyal Tesisinde yakın zamanda açılan Masal Diyarı isimli oyun merkezi, Okullar arası iş birliğine başladı. Oyun dünyası sektörünün bir numarası olan Disneyland oyun parklarının minyatürünü Bolulu çocukların hizmetine sunan Masal Diyarı, okullarla yaptığı iş birliğinin ilkini Nafize Baysal Kreşi ile gerçekleştirdi. Masal Diyarı’nda Nafize Baysal Kreşi'nin 3 yaş grubunda bulunan minikler, doyasıya eğlendi.

“HARİKA BİR ORTAM, ÇOK NEZİH”

Nafize Baysal Okul Müdürü Burçin Şekar, çalışanların çocuklarla çok ilgili olduğunu vurgulayarak, “ Bugün burayı 19 çocuğumuzla ziyaret ettik. Öncelikle anne babalara şunu söyleyebilirim harika bir ortam, çok nezih. İçerideki sorumlu arkadaşlar çok ilgili. Biz çocuklarımızın yanında tabii ki de görevli arkadaşlarımız getirdik, ama gerek bile kalmadı. Çünkü çok ilgililer” ifadelerini kullandı.

“HARİKA BİR GÜN GEÇİRDİK”

Müdür Burçin Şekar, miniklerin harika bir gün geçirdiğini ve tüm anne babalara tavsiye ettiğini belirterek, Öncelikle bizim en büyük kriterimiz, güvenlik ve hijyenik olmasıydı ortamın. Her anlamda içerikli son derece güvenli ve hijyenik biz içerideyken de bir takım hijyen çalışmaları yapılıyordu zaten. Çocukların kullandıkları materyaller, top havuzunun güvenli oluşu çok güzel. Ben tüm anne babalara tavsiye ediyorum. Kaldı ki bizim velilerimiz de bundan çok memnun olacaklarını düşünüyorum. Çocuklarımız çok eğlendi. Harika bir gün geçirdik. Masal Diyarı'na, yöneticilerine çok teşekkür ederim. Harika bir mekan” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler