Muhtar Özbey’in eşi kazada öldü

Muhtar Özbey’in eşi kazada öldü Muhtar Özbey’in eşi kazada öldü
A- A+
Reklam

D-100 karayolu Tokadi Hayrettin Türbesi kavşağında otomobil ile hafif ticari aracın kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada,  Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey'in eşi Mualla Özbey vefat ederken, 6 kişi yaralandı. 

Kaza, saat 16.30 sıralarında D-100 karayolunun Tokad-i Hayrettin Türbesi kavşağında meydana geldi. İstanbul yönüne giden, Melike Taşkın idaresindeki 54 B 5834 plakalı hafif ticari araç, kavşakta Beşkavaklar Mahallesi Muhtarı Mehmet Özbey’in kullandığı 14 ABR 917 plakalı otomobille çarpıştı.

7 KİŞİ YARALANDI

Kazada, araç sürücüleri ile birlikte, otomobilde yolcu olarak bulunan Mualla Özbey ve Meryem Tombul, hafif ticari araçtaki, Efe Taşkın, Emre Taşkın ve Zümra Taşkın yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalede bulundu.

MUALLA ÖZBEY KURTARILAMADI

Durumu ağır olan Mualla Özbey’e kalp masajı yapıldı. Kalbi duran Özbey kalp masajıyla hayata döndürüldü. Yaralılar, ambulanslarla Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan Mualla Özbey’in hastanede vefat ederken, Beşkavaklar Muhtarı Mehmet Özbey ve diğer yaralıların hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali koc (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler