Ne zaman bitecek?

Özel Haber
Ne zaman bitecek? Ne zaman bitecek?
A- A+
Reklam

11 Kasım 2020 tarihinde temeli atılan ve Bolu Belediyesi’nin en büyük projelerinden biri olarak kamuoyuna lanse edildiği İş Merkezi Projesi için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve TBMM İdare Amiri CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’in de katılımıyla muhteşem bir temel atma töreni gerçekleştirilmişti.

Temel atma töreninde konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İş Merkezi’nin 240 gün sonra bitirileceği sözünü hem Bolu halkına hem de CHP’nin Genel Merkezi kurmaylarına söz olarak vermişti.

Özcan o gün yaptığı konuşmada; “Bizim geldiğimizde burası ihale edilmişti. Ancak yüklenici tasfiye etmişti. Biz bu arada projede bazı değişiklikler yaptık. Ve kat karşılığı ihaleye çıktık. Bu ihaleyi Belediyemizin şirketi aldı. Burada yapılacak işlerin yarısı bizim, yarısı da Belediyemizin yüzde 100 hissedarı olduğu Bolu Bel. A.Ş.’nin. Bu binamızın ileri kaba inşaatı yaklaşık 240 gün içinde bitecek. Yani seneye bu zamanlar bu bina kullanılabilir hale gelecek. Buradaki dükkanların bir kısmını satacağız, bir kısmını da kiralayacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Özcan’ın vaadinin aksine İş Merkezi inşaatının temel atma töreni üzerinden tam 600 gün, yaklaşık da iki yıl geçti. Buna rağmen İş Merkezi inşaatı ne yazık ki bitme seviyesine bile yaklaşamazken, ne zaman biteceği de bilinmiyor.

Adeta Suriye’de iç savaş nedeniyle boşaltılmış kentlerdeki bina gibi iki yıldır Bolu’nun merkezinde duran İş Merkezi inşaatının; parasal sorunlardan dolayı mı tamamlanamadığı Bolu kamuoyu tarafından merak edilirken, vatandaşlar Bolu Belediyesi’nden binanın ne zaman bitirileceği hakkında açıklama bekliyor.

Öte yandan Borazanlar Mahallesi’nde yapımına başlanılan ve bitirilemeyen cami inşaatı sonrası yılan hikayesine dönen Belediye İş Merkezi inşaatı hakkında da Bolu halkı esprili yorumlar yapmaya başladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler