Niğdeliler bu düğünde buluştu

Niğdeliler bu düğünde buluştu Niğdeliler bu düğünde buluştu
A- A+

Haber: Hasan Perçin

Bolu sanayi esnaflarından, geri dönüşüm ve hurda demir ticareti ile uğraşan aslen Niğdeli Yeşildal ticaret sahiplerinden Gürbüz Yeşildal’ın oğlu Kadir ile Seben eşrafından Şükrü Güngör’ün kızı Beyza hafta sonu muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

Sahada rakip olmalarına rağmen birbirlerine tutkunluğu ile bilinen Niğdeli geri dönüşüm ve hurda ticareti yapan diğer esnaflar Yeşildal ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak yoğun katılım gösterdiler. Şehir dışından gelen misafirlerinin katılımıyla davetliler; elektro saz üstadı yerel sanatçılarının eşliğinde ağırlıkta bozkırın tezenesi Neşet Ertaş türküleri ve Niğde bağları ezgileriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Düğüne AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldılar.

Genç çifte bir ömür saadetler dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler