O da olmasa derdin ne diye soran yok!

O da olmasa derdin ne diye soran yok! O da olmasa derdin ne diye soran yok!
A- A+
Reklam

Görev alan ve tanımları açısından Bolu’nun köyleri ile direkt sorumlu olan ve hatta bu sorumluluklarından dolayı İl Özel İdaresinden yüklü miktarda maaş alan AK Partili Bolu Merkez İl Genel Meclisi Üyeleri’nin 4 yıldır yapmadığını, Bolu Valisi Erkan Kılıç tek başına yapıyor.

Siyaseten Bolu Merkez ilçeyi temsil etmek için koltuğa oturan iktidardaki AK Partili İl Genel Meclisi Üyeleri Yaşar Yüceer, Zerrin Açıkalın ve Mazhar Bozoğlu; hiçbir iş yapmadıkları halde maaş alan devlet memurları için kullanılan “bankamatik memuru” kavramına yeni bir boyut kazandırarak, “Bankamatik Siyasetçiler” kavramını Bolu’ya kazandırdılar.

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyeleri Zerrin Açıkalın ve Mazhar Bozoğlu görevde oldukları geride kalan 4 yıl boyunca yanlarına AK Partili iki Milletvekili ve AK Parti İl Başkanını alarak köy toplantısı gerçekleştirmezlerken, yayla bayramı ve cenaze programları dışında da köylere uğramadılar.

AK Partili İl Genel Meclisi Üyelerinin bu eksikliğini ise Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın fazlasıyla yerine getirdiği ise dikkatlerden kaçmıyor. İlimizde göreve başladıktan sonra köy ve mahalle toplantılarına ağırlık veren ve her ay vatandaşlarla buluşmaya özen gösteren Vali Kılıç, son olarak Büyük Berk Köyünü ziyaret etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler