“O hain kimse, çıksın ortaya”

“O hain kimse, çıksın ortaya” “O hain kimse, çıksın ortaya”
A- A+

Merkezi idare tarafından ilçe belediyelerine asfalt yapmaları için hibe verilen bütümlerin, geçmiş yıllarda Bolu Belediyesi’nin deposuna çekilirken, bu yıl gelen talimat sonrası Düzce’ye gönderildiğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilçelerin hakkına çöküldüğünü iddia etti.

AK Partili Belediyeler; Seben, Dörtdivan, Yeniçağa ve Karacasu Belediyelerinin bütümlerinin Düzce’ye gönderilmesinin arkasında bir talimat olduğunu ve bu talimatı verenin Bolu’ya ihanet ettiğini ifade eden Özcan, bunun sebebinin de siyasi olduğunu bildirdi.

Geçmiş yıllarda Bakanlıktan gelen bütümlerin bu ilçelerin depolarının olmaması sebebiyle Bolu Belediyesi’nin bütüm deposuna geldiğini hatırlatan Özcan; “Küçük ilçelere Bakanlık bütüm veriyor. Bu sene ilk defa CHP’li Belediyelere de verdiler. Bu ilçelerin depoları olmadığı için uzun yıllardır Bolu Belediyesinin deposuna bu bütümler geliyordu. Bu sefer Seben’in bütümünü, Yeniçağa’nın bütümünü, Dörtdivan’ın bütümünü ve Karacasu’nun bütümünü almışlar, Düzce’deki depoya götürmüşler. Bunun için bir yerlerden talimat gelmiş. Şimdi eski Belediye Başkanı hain lafını çok sık kullanırdı. Çünkü hain demek, hafif bir laf değil. Şimdi ben bu kararı kim aldırdıysa; Seben’in bütümünü Düzce’ye, Yeniçağa’nın bütümünü Düzce’ye, Dörtdivan’ın bütümünü Düzce’ye ve Karacasu’nun bütümünü Düzce’ye kim peşkeş çektiyse, onu Bolu’ya ihanet etmekle suçluyorum. Hain olarak suçluyorum. Bunu yapan çıksın” dedi.

Düzce’den bütümün ilçelere bir daha gelmeyeceği iddiasında da bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Bu bütüm Düzce’den asfalta dönüşerek Seben’e gider mi? Sırf Bolu Belediyesi, Dörtdivan’da asfalt yapıyor dedirtmemek için, muhalefet olmak için bu yapılıyor. Allah akıl fikir versin. Bu tür şeylere başvuran küçük beyinliler kimse, ortaya çıksın. O talimatı, bu Belediye Başkanlarına kim verdi? Ayıp! O ilçelere verilen bütüm; bir daha Seben’e, Dörtdivan’a, Yeniçağa’ya ve Karacasu’ya dönmeyecek. Siz bu ilçelerin, kendi hemşerilerinizin bütümüne çöktünüz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler