Reklam

O kulübe artık esnafın

O kulübe artık esnafın O kulübe artık esnafın
A- A+

İstifa ederek 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı olması beklenilen Bolu Belediyesinin güler yüzü ve başarılı ismi Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, istifası öncesi Bolu Halkının taleplerini yerine getirmeye devam ediyor.

Köy yerleşik alanlarında yaşanan sorunlar, imardaki birçok kilitlenmiş konular ve vatandaşın 18’nci madde uygulamasında kaybolan güvenini tesis eden Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin, Bolu Pazarı esnafının uzun yıllardır talebi olan bir konuyu da sonuçlandırıyor.

Bolu Pazarı girişinde Zabıta Müdürlüğü Kontrol Noktası olarak fiziki olarak adlandırılmasına karşılık, mekanın fiziki yetersizliği nedeniyle Zabıtaların sadece Pazartesi günleri kullandığı kulübeyi, hizmet binası olarak kullanmak isteyen Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Yöneticileriyle, Başkan Yardımcısı Tekin konuyu yerinde istişare ettiler.

Kulübenin Pazar esnafının da isteği doğrultusunda Oda’ya verilmesine sıcak bakan Tekin, Kulübenin yıkılarak daha kullanışlı bir mekanın yapılması için de Oda Yönetimine söz verdi.

Odaya kayıtlı esnafların tamamına yakınının Pazar yerinde bulunması nedeniyle işi olan esnafın tezgahını emanet bırakarak, mevcut hizmet binasına gidiş gelişlerde sıkıntı yaşadığına dikkat çeken Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Albay Tatü, bu soruna duyarlılık göstererek taleplerine olumlu cevap veren Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Asuman Şentürk Tekin’e teşekkür etti.

Başkan Tatü yaptığı açıklamada; “Belediye Başkan Yardımcımız Asuman Hanım ile birlikte, Bolu pazar yerinde bulunan zabıta kontrol noktasının kaldırılıp, yerine Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odamıza idari bina yapılmasının istişaresini sahada yaptık. Başta Belediye Başkanımız Tanju Özcan olmak üzere, esnaf dostu olan Başkan Yardımcımız Asuman Şentürk Tekin Hanıma pazarcı esnaflarım, şahsım ve odam adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler