Okullar 1 gün tatil

Okullar 1 gün tatil Okullar 1 gün tatil
A- A+
Reklam

Bolu’da etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Bolu Valiliği ilimizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü  eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü ilimiz genelinde tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtilerek; “Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 20 Kasım 2023 tarihinde 1 (bir) gün idari izinli sayılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler