On binlerin Melek Mosso coşkusu

On binlerin Melek Mosso coşkusu On binlerin Melek Mosso coşkusu
A- A+
Reklam

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bolu Belediyesinin düzenlediği organizasyonda sahne alan Melek Mosso, Karaçayır Konser Alanında on binlerce seveniyle buluştu. 

23 Nisan ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sevilen isim Melek Moss Bolu’da sahne aldı. Sevilen şarkılarıyla Bolulular’a bayram coşkusunu yaşatan ünlü şarkıcı, büyük ilgi gördü. Bolulular Çocuk Bayramında Mosso’nun şarkılarıyla eğlendi.

Konserde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katılımından dolayı Melek Mosso’ya hediye takdim ederken, müziğin ritmine uyum sağlayarak eşi Meral Özcan’la sahne dans etti.  

En sevilen şarkılarını çocukların bayramında Bolu’da söyleyen sanatçının konserinde alanı dolduran binlerce genç, şarkılarına hep bir ağızdan eşlik edip, doyasıya eğlendi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler