Otelde yapsaydınız da Vekiliniz de katılsaydı..!

Otelde yapsaydınız da Vekiliniz de katılsaydı..! Otelde yapsaydınız da Vekiliniz de katılsaydı..!
A- A+

Milletvekili Adayı olarak ilan edilmesinin ardından başlayan “CHP'li değil” tartışmaları ve CHP'lilerin tepkileri altında CHP'den Bolu Milletvekili seçilen Türker Ateş, adeta bu tepkileri doğrularcasına partisinden kopuk siyaset yapmaya devam ediyor.

Milletvekili olduğu günden bu yana CHP İl Teşkilatı hizmet binasında çektirdiği resim sayısı iki elin 10 parmağı kadar olmayan Milletvekili Ateş, Bolu'da bulunduğu ender günlerde de vatandaşlarla ve Partilileriyle İl binasında görüşmek yerine özel ofisinde şirketinin ofisinde görüşmeyi tercih ediyor.

Protokol mensubu olarak katılmak zorunda olduğu etkinlikler dışında Bolu'da etkinliklere katılmamayı tercih eden Ateş, İş dünyasının lüks otellerde düzenlediği her türlü etkinlik ve organizasyonları ise kaçırmıyor. CHP Bolu teşkilatının katıldığı organizasyonlar ve etkinliklerde de Partilileriyle hareket etmeyen Ateş, adeta CHP Üyesi olduğunu kamuoyundan saklamak istercesine CHP'lilerden uzak duruyor. 

Son olarak hafta sonu da benzer bir tutum içinde olan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş; 25 Ağustos Pazar günü CHP Bolu Teşkilatının düzenlediği pikniğe katılmak yerine, Mengen Aşçılar Festivaline gitmeyi tercih etti.

CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz ve CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen At Yaylasındaki parti pikniğine CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'li ilçe Belediye Başkanları, CHP'li Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, CHP'nin geçmiş dönem İl ve İlçe Başkanları ve çok sayıda CHP'linin katıldığı etkinlikte olmayan tek isim Türker Ateş'ti.   

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler