Otoyol tesisi ise, D-100 girişi kapatılsın..!

Otoyol tesisi ise, D-100 girişi kapatılsın..! Otoyol tesisi ise, D-100 girişi kapatılsın..!
A- A+

Boludağı Tüneli’nin açılmasıyla birlikte burada bulunan esnaf için yapıldığı güzellemeleriyle otoyol tesisi olarak kurulduğu ifade edilen Highway Tesisleri, kurulduğu günden hu yana özellikle Bolu ve Düzce esnafına ağır darbe vururken, tesise gelişigüzel açılan D-100 bağlantısı ise tehlike saçmaya devam ediyor.

Otoyol tesisi diyerek kurulan ve ardından D-100 bağlantısının gelişigüzel açılmasıyla Alışveriş Merkezine dönüşen Highway bir yandan Bolu’daki ticareti durma noktasına getirirken, diğer yandan da tesise hesapsız kitapsız yapılan D-100 bağlantısı nedeniyle Elmalık Köyü girişindeki kavşakta yaşanan kazalar nedeniyle ölüm saçmaya devam ediyor.

Kuruluş amacı olarak açıklanan otoyol dinlenme tesisi hüviyetinden tamamen uzaklaşarak bir alış veriş merkezi haline gelen ve bünyesindeki ulusal markaların Bolu’daki mağazalarını kapatması nedeniyle de alışveriş için cazibe merkezi olan Highway, Bolu ve Düzce esnafına vurduğu darbe görmezden geliniyor. Tesisin bağlantı girişi Elmalık kavşağında yitip gidip onlarca cana ise yetkililer duyarsız kalmaya devam ediyor.

Bu gece yine tesisisin D-100 bağlantı noktası olan Elmalk Köyü girişindekidönel kavşakta iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında D-100 karayolu Elmalık köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyreden Z.K. idaresindeki 81 ACR 984 plakalı Opel marka otomobil, dönel kavşakta aniden yola çıkan M.Y. yönetimindeki 81 ES 173 plakalı Fiat marka otomobille çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan bir yaralıyı kısa sürede araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kazada yaralanan vatandaşlar hastanelere sevk edildi.

Kağıt gibi ezilen aracın sürücüsü M.Y.’nin daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenildi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler