Oynamasak da turlamasını bildik

Oynamasak da turlamasını bildik Oynamasak da turlamasını bildik
A- A+
Reklam

Ziraat Türkiye Kupasının 3’ncü turunda kendi sahasında Fethiyespor’u konuk eden ekibimiz DyorEX Boluspor,, rak,bini 1-0 mağlup ederek, bir üst tura yükseldi.

Ligde forma şansı bulamayan yedek oyuncuların ağırlıklı olduğu bir on birle karşılaşmaya başlayan DyorEX Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Fethiyespor karşısına; Selmani, Eray, Bregu, Arda, Zahit, Batuhan, Ozan, Ercan, Burak, Melih, Posmac on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Çağlar, Muhammet, Tugay, Onur, Hakan, Furkan, Erdem, Ensar yer aldı.

Fethiyespor ise DyorEX Boluspor karşısına; Murat, Doğan Can, Şahan, Mustafa, Aykut, İlyas, Burak, Halil, Berkin, Onur, Cihan on biri ile çıktı.

Ligde forma şansı bulamayan kırmız beyazlı futbolcuların hem kendilerini göstermek hem de forma savaşında biz de varız demeleri için adeta bir fırsat maçı olan karşılaşmanın ilk yarısında DyorEX Bolusporlu futbolcular bekleneni veremedi. İlk yarıda her iki takım da gol bulamayınca takımlar soyunma odasına 0-0 beraber gittiler.

Maçın ilk yarısında etkisiz bir oyun sergileyen Melih Okutan yerine Erdem Can oyuncu değişikliği ile başlayan takımımız, ikinci yarıda daha atak ve istekli bir oyun sergiledi.

Karşılaşmanın 59’ncu dakikasında Fethiyespor defansının arkasına atılan uzun topa çok iyi hareketlenen Ozan Papaker ceza sahası dışından kafayla topu ağlara gönderdi. Bu golle DyorEX Boluspor, Fethiyespor karşısında 1-0 öne geçti. 

Maçta kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca DyorEX Boluspor, Fethiyespor’u 1-0 mağlup ederek, Ziraat Türkiye Kupasında 4’ncü tura yükseldi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler