Özcan, Abat’tan korkuyor mu?

Özcan, Abat’tan korkuyor mu? Özcan, Abat’tan korkuyor mu?
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın katıldığı canlı program yayınında Boluspor eski Başkanı Abdullah Abat hakkında söylediği; “Şu takımı düşme hattında birileri bırakıp gitti. Biz oradan aldık ve ligde tutmayı başardık. Emin ellere de teslim ettik…”“Necip Bey ve Savaş Başkan, Tanju Bey bize destek vermedi derlerse haklılar. Ama bunu söylememesi gereken Abdullah Abat söyleyince çok bozuluyorum…”, “Duydum ki hala temlik kalkmamış. Sen alacağını almışsın, kaldır şu temliki, ayıp ya! Temlikin hala durması yasal da değil, etik de değil…”, “Eskiden bir dostluğumuz vardı. Bundan sonra benin omumla bir dostluğum falan olamaz zaten. Bundan sonra O benim, dostum da değil, düşmanım da değil. Karşılaştığımda selam vermem. Cenazem olursa, cenazeme gelmesin. Cenazesi olursa, cenazesine gitmem. O’nu hayatımdan çıkarttığım için rahatım…” sözleri sonrası başlayan tartışmada son sözü Abat söyledi.

Tanju Özcan’ın kendisine yönelik bu açıklamaları yaptığı dakikalarda sosyal medya hesabından isim vermese de Başkan Özcan’ı hedef aldığı iddia edilen paylaşımları ise gündeme bomba gibi düştü.

Abat hatırlanacağı üzere; ilk olarak, “Zavallı yalancı hırsız... Geliyor gelmekte olan...” paylaşımını yapmış, ardından da “Sen Adana'ya Bolu esnafından tehditle topladığın paraları valize koyup gittiğinde soyunma odasına girmeden yüzbinleri cebine indiren bir hırsızsın. Kimsesiz, sığıntı, zavallı hırsız!!!” ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medyada anılar bölümünde bugün Bolu Halkının karşısına çıkan Tanju Özcan’ın paylaşımı ise tekrar Özcan ve Abat arasındaki polemiği gündeme getirdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 30 Nisan 2022 tarihinde Boluspor-Adanaspor maçını takip etmek için hava yolu ile Adana’ya gitmeden önce havalimanından elindeki valizle yaptığı paylaşımda; 3 puan beklentisi ile Adana yollarındayım… Biz bitti demeden bitmez kimse heveslenmesin bu takım küme düşmez” ifadelerini kullanmıştı.

Boluspor eski Başkanı Abdullah Abat’ın geçtiğimiz hafta yaptığı paylaşımlarda bahsettiği “valiz” ile Tanju Özcan’ın elindeki “valiz” arasında bir bağ olup olmadığı sır perdesini koruyor. Herkese verecek bir cevabı olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu ağır hakaret ve suçlamalar içere paylaşımlar karşısında sessiz kalması Bolu kamuoyunda; “Başkan Tanju Özcan bu paylaşımlara neden cevap vermedi? Yoksa Abdullah Abat’tan korkuyor mu?” söylemlerine neden oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler