Tahir Başkan korkuttu

Tahir Başkan korkuttu Tahir Başkan korkuttu
A- A+
Reklam

Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret yaşadığı kalp sorunu nedeniyle İzzet Baysal Tıp Fakültesinde tedavi altına alındı.

Dün öğleden sonra rahatsızlanarak İzzet Baysal Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Gayret, kalbindeki ritim bozukluğu ve bir kalp damarının tıkalı olması nedeniyle ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon geçiren ve ardından da tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulan Tahir Gayret’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

AK Parti Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Yüksel Coşkunyürek de Tahir Gayret’i ziyaret etti ve bu anları da sosyal medya hesabından paylaştı. Gayret’i yoğun bakım servisinde ziyaret eden Coşkunyürek; “Bolu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret Ağabeyimizi gördüğü tedavi sebebiyle hastanede ziyaret ettim. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Doktoru ile konuştum sağlık durumu iyi. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını ve aramıza dönmesini diliyorum. Allah şifalar versin” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler