Özcan memnun olmadı

Özcan memnun olmadı Özcan memnun olmadı
A- A+
Reklam

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün gerçekleşen CHP’li 81 İl Başkanlarının bir araya geldikten sonra bugün yayınladıkları bildiri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı memnun etmedi.

Yine sosyal medya üzerinden durumu eleştirerek yapılan basın bildirisinin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun açıklaması olduğunu iddia eden Özcan; “Canan Kaftancıoğlu’nun 55’i atama olarak göreve gelen CHP İl Başkanları ortak açıklamasını okudum. ‘Çevir kazı yanmasın’ gibi bir açıklama olmuş. Neredeyse hiç suçu olmayan, listeler için fikri dahi sorulmayan örgütlere; “Suç birazda bizim” anlamına gelecek sözler söyletilmiş. Kabul etmiyorum!!! Örgütlerin bu seçim sebebiyle suçlanması haksızlıktır “dedi.

Açıklamasının devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da kurultay takvimini açıklama çağrısında bulunan Özcan; “KRAL ÇIPLAK” Seçimi kaybeden Sayın Genel Başkan, onu bunu değiştirerek günü kurtarmaya çalışacağına, derhal kendi değişiminin önünü açacak kurultay zamanını açıklamalıdır” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler