Personelini tehdit etti

Personelini tehdit etti Personelini tehdit etti
A- A+
Reklam

Yerel seçimler öncesi Belediyede çalışan personelden hiçbirini işten atmayacağına dair noterden onaylı kağıt dağıttıktan sonra Belediye Başkanı olur olmaz Belediyede işten çıkarmalara ve sürgünlere başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, çalışanlarına yönelik garip uygulamalarının ardı arkası kesilmiyor.

Kendi deyimiyle “Torpilli” net rakamı bilinmeyen yüzlerce personeli Belediye bünyesinde ve bağlı şirketlere yerleştiren Tanju Özcan, maaş ve mesai uygulamasındaki çifte standardı çalışanlar arasında da iş huzurunu bozmaya devam ediyor.

Belediye ve bağlı şirketlerde çalışan personel arasında farklı uygulamalarıyla tepki çeken Başkan Özcan, son olarak çalışanlara gönderdiği kısa mesaj ise antidemokratik ve baskıcı Başkanlık anlayışının son örneği oldu.

Personelinin cep telefonlarına mesaj göndererek adeta onları tehdit eden Belediye Başkanı Tanju Özcan, personel kimlik kartı takmayan memur çalışanlarını soruşturma açmakla, işçileri ise işten çıkarma ile tehdit etti.

Daha önceden herhangi bir uyarı yapılmadan bugün Başkan Özcan tarafından çalışanlarına gönderilen kısa mesajda; “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan'ın kesin talimatı ile birlikte, 24.04.2023 tarihinden itibaren 'Personel Yaka Kartı' takmayan memur çalışanlarımız hakkında soruşturma açılacak, işçi çalışanlarımızın ise iş akdine son verilecektir” denildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Musa (1 yıl önce)
    tüm personel bu konu hakkında 3 yılda 5 kez yazılı defalarca uyarıldı. buna rağmen emirlere riayet etmediler. Araştırın gazeteci olmanız dileğiyle.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler