“Rakiplerimizin anketlerinde bile açık ara öndeyiz”

“Rakiplerimizin anketlerinde bile açık ara öndeyiz” “Rakiplerimizin anketlerinde bile açık ara öndeyiz”
A- A+
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, kamuoyunda bugün konuşulan “anketlerde yüzde 2 öndeyiz” açıklamalara cevap olarak, “Yalanla seçim kazanılmaz. Türkiye rekoruyla Bolu’ya hizmet için yeniden onay aldığımızda insanların yüzüne bakamayacak açıklamalar yapmamanızı tavsiye ederim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, kamuoyuna siyasiler tarafından yapılan “anketlerde yüzde 2 farkla adayımız seçimi kazanıyor. Tanju Özcan geride kaldığı görülüyor” şeklinde yapılan açıklamalara cevap verdi.

Karagöz, seçim sürecini başlattıkları günden itibaren sokakta vatandaşların Tanju Özcan’a karşı büyük bir desteğini gördüklerini belirterek, “Bolulu vatandaşlar 5 yıldır kentimizdeki değişimden son derece memnun olduklarını açık yüreklilikle söylüyor. Gittiğimiz her sokakta, girdiğimiz her evde Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a karşı büyük bir destek var. Bizim için en büyük anket vatandaşlarımızın yüzlerindeki mutluluk” dedi.

“Elinizdeki anketleri olsun doğru açıklayın”

Vatandaşların anket manipülasyonuyla kandırılamayacağını ifade den Karagöz, “İnsanları anketlerle kandırarak seçimi kazanamazsınız. Elinizdeki anketlerde dahi Tanju Özcan ile adayınız arasında dağlar kadar fark olduğu ortadadır. Seçimi kaybettiğinizde “yalancı” durumuna düşmemek için daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Kazananın şimdiden Tanju Özcan ile Bolu olduğunu hem siz hem de adayınız farkındasınız” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler