Reklam için her yol mubah mı?

Reklam için her yol mubah mı? Reklam için her yol mubah mı?
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’nde Başkan Tanju Özcan tarafından 5 Başkan Yardımcısı görevlendirilirken, hemen hemen hepsi kendilerine bağlı birimlerde ürettikleri olumlu ya da olumsuz projelerin çalışmaları ile gündeme geliyor. İçlerinde Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ise sosyal medyada çevirdiği filmlerle gündem olmayı tercih ediyor.

Kendisine bağlı olan Basın Yayın Birimini adeta özel reklam ajansı olarak kullanan Özdemir’in başrol oyuncusu olarak çevirdiği filmler hemen hemen her gün kendisine ait sosyal medya hesaplarında gösterime giriyor.

Diğer 4 Başkan Yardımcısının sosyal medya hesapları kendileri tarafından kontrol edilerek, ortaya koydukları projeler ile ilgili paylaşımlar yaptıkları görülürken, Başkan Tanju Özcan’dan bile daha iyi yönetilen ve daha sık güncellenen Rasim Özdemir’in sosyal medya hesaplarında filmler bitmiyor.

Son çevirdiği filmde Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün emekçi kadınlarının yer sofrasına misafir olan Rasim Özdemir’in bu filmi neden çevirdiğine ise bir anlam verilemedi.

Geçtiğimiz günlerde emekçi kadınları ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu ziyareti, fotoğraf karelerinde tatlı bir anı olarak servis edilirken, Rasim Özdemir’in ziyareti film oldu.

Kameralarla birlikte emekçi kadınların yer sofrasına oturduğu anlarının filmleştirildiği sosyal medya paylaşımlarında Rasim Özdemir’in kırk yıllık artist edası ve film çevirmede ne kadar becerikli olduğunu sergilediği özgüvenli hareketleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Özdemir’in Bolu için hayata geçirdiği proje veya yapılan bir hizmeti değil de emekçi kadınların sofrasına oturmasının bir sıra dışı olaymış gibi kurgulanarak, sosyal medya hesaplarında yayınlanmasına bir anlam verilemedi.

Zengin bir aile yaşantısının ve aristokrat ailelerle büyümüş olmasının, kendisinin mütevazi kişiliğini hiç değiştirmediğine vurgu yapılmak için çekildiği tahmin edilen filmde, Rasim Özdemir’in çevirdiği filmlerde PR çalışmasına Belediyede Park ve Bahçeler gibi zor şartlarda çalışarak evine ekmek götürme mücadelesinde olan emekçi kadınlarını figüran olarak kullanılmasına ise vatandaşlar tepki gösterdi.

Resim Altı: Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir; kendileri sayesinde meşhur olacaklarını söylediği emekçi kadınlarla hatıra pozu vermeyi de ihmal etmedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler