Sakarya'da TİŞAD'a yoğun ilgi

Sakarya'da TİŞAD'a yoğun ilgi Sakarya'da TİŞAD'a yoğun ilgi
A- A+

TİŞAD Sakarya İl Başkanlığının hazırladığı mazbata programı kapsamında Sakaryalı iş insanlarının yoğun katılımıyla kahvaltılı bir program düzenlendi.


Mazbata programı kapsamında TİŞAD Genel Başkanı Eşref İşler, Genel Merkez Yönetimleri ile programa katılmak için Sakarya'ya geldi. 


TİŞAD'a her zaman ilk sıralarda yer verileceğini belirten TİŞAD Genel Başkanı Eşref İşler konuşmasında; "Bizler Tüm İş İnsanları Derneği Genel Merkezi TİŞAD olarak her zaman ülkemizde üretime ve ekonomiye destek olacağımız projelerde yer alacağız. Üretimin olmadığı yerde ekonomi olamaz. Biz TİŞAD'a ilk etapta 40 kişilik bir iş adamı kadrosuyla başladık ve her geçen gün bu sayımız artarak devam ediyor. Amacımız her zaman ülkemizin menfaati için çalışan iş insanlarımız ile el ele vererek devletimize, ülkemize hizmet vermek, üretim sağlamak, istihdam oluşturmak. İlerleyen süreçlerde girişimci kadınlarımıza, gençlerimize iş dünyasında ayakta kalabilmeleri için hibe destek projeleri sağlayacağız. Gençlerimizim hedeflerine ışık tutmak için sosyal projelerin içinde TİŞAD olarak her zaman var olacağız" dedi.


İşler konuşmasının ardından TİŞAD'ın ilk kadın başkanı olarak ataması yapılan Sakarya İl Başkanı Emriye Köse'nin mazbatasını takdim etti ve Sakarya'da büyük coşku ile yönetim kadrolarında yerlerini alan Sakarya'nın iş insanlarının teşekkür etti. İşler, Sakarya İl Başkanı Emriye Köse ve Yönetimine başarılar diledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler