“Saldım bak cevaba Yeliz abla”

“Saldım bak cevaba Yeliz abla” “Saldım bak cevaba Yeliz abla”
A- A+
Reklam

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi iptal edildi.

Suudi yetkililerin, Süper Kupa maçı öncesi Atatürk posterine, 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' pankartına ve Atatürk tişörtlerine izin vermemesi Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimi tarafından tepkiyle karşılandı.

Maça çıkmayan takımlar, yurda döndüler.

Yaşanan kriz sonrası AK Parti 27’nci Dönem İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya platformu X üzerinden Cumhuriyet'in kurucusu ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü "15 Temmuz" ile ilişkilendirdi.

Çamlı şunlar söyledi:

"Yurtta sulh cihanda sulh" lafını en son 15 Temmuz ihanetinde duymuştuk... Yine bir tantanadır gidiyor..."

Çamlı’nın bu paylaşımı sosyal medyada binlerce tepki alırken, bu isimlerden biri de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu. 

Başkan Özcan, Çamlı’ya; “Saldım bak cevaba Yeliz abla  sözleriyle tepki göstererek 2017 yılında yaşanan olaya göndermede bulundu.

Bunun üzerine Çamlı da Özcan’a cevap vererek; Bolu salacak seni 3 ay sonra” diye cevap verince Başkan Özcan da; Çalış Bolu’da ablam, ama para alma sözleriyle karşılık verdi.

Başkan Özcan’ın bu cevabına binlerce yorum ve beğeni gelirken, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz de “Bagacazzz Yeliz yorumuyla tartışmaya dahil oldu.

2017 yılında ne yaşanmıştı:

TBMM Meclis Genel Kurulu'nda 19 Ocak tarihinde 'başkanlık anayasası' olarak adlandırılan anayasa değişiklik teklifi görüşülürken herkesin dikkatini çeken bir olay yaşandı.
@yelizadeley kullanıcı adıyla bir Twitter hesabının Genel Kurul salonunun içinden Periscope yayını yaptığı anlaşıldı. Twitter kullanıcılarında şaşkınlık yaratan bu durum kısa sürede tartışma yarattı. Çünkü Meclis'te bu isimde bir Milletvekili bulunmuyordu.
Ama kısa bir süre sonra Periscope yayının ön kameraya geçmesiyle o hesabın sahte olduğu ortaya çıktı. AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, @yelizadeley adıyla sahte hesap açtığı ve o hesap üzerinden de Periscope yayını yaptığı anlaşıldı. Hesap bu durumun ortaya çıkmasının ardından kapatıldı.

Hesap kapatılsa da sosyal medyada olay çığ gibi büyüdü.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (4 ay önce)
    Ali Koç gezi olaylarında ülkeyi kaosa sürüklemek için elinden geleni yaptı ama devletimiz buna izin vermedi. Şimdi de aklı sıra Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'-ü, Fenerbahçe kulübünü ve taraftarını kullanarak ülkede sivil itaatsizlik oluşturmayı amaçlamaktadır. Ali Koç & Ekrem İmamoğlu Adi Ortaklığı bir provakasyon. Şükrü Saraçoğlu stadında hangi lig maçına veya Avrupa kupası maçlarına Atatürk tişörtleri ile maça çıktın. Amaç milli duyguları kaşıyarak toplumda Müslüman düşmanlığı ve Arap düşmanlığını körüklemek. Tam da terörist İsrail'-in Gazze'-de 20 binden fazla Müslüman erkek kadın çoluk çocuğu şehit ettiği bir dönemde. Dedelerine hizmet edecek adamlar, Türkiye'-ye ve Türk milletine değil tabiki. Bu ülkenin en büyük sorunu adı Ahmet Mustafa Ali olup içimize yerleşmiş iş adamı, siyasetçi, gazeteci, akademisyen, sanatçı, bürokrat kimliği ile ortalıkta cirit atan Sabetaylar'-dır. (dönme Yahudiler) .
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler