Saldırgan Bolu'da yakalandı

Saldırgan Bolu'da yakalandı Saldırgan Bolu'da yakalandı
A- A+
Reklam

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'ı bıçakla yaraladıktan sonra kaçan şahıs Bolu Otobüs Terminali'nde yakalandı.

Yenilik Partisi Genel Merkezi'nde bıçaklı saldırı olayı yaşandı. Genel Başkan Öztürk Yılmaz ile görüşmek üzere merkeze gelen 35 yaşlarındaki şahıs, odaya alındı.

Bu sırada şahsa ikram etmek için ne içeceğini soran Yılmaz, şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Alt katta ofisi bulunan Ensar Öğüt ve partililer, saldırgana müdahale etti. 4 yerinden saldırıya uğrayan Öztürk Yılmaz'ın çok fazla kan kaybettiği aktarıldı.

Öztürk Yılmaz'ın, kalçasından bıçaklandığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

"Kalçamdan bıçak yemiş durumdayım"

Tedavi altında alınan Yılmaz, hastane odasında çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz "Değerli kardeşlerim, size teşekkür ederim şu anda hastanedeyim. 4 tane derin bıçak yarası ve kalçamdan bıçak yemiş durumdayım" dedi.

OTOBÜS TERMİNALİNDE YAKALANDI

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'a parti genel merkezinde bıçakla saldırarak yaralayan Serhat K. adlı saldırgan Bolu Otobüs Terminalinde emniyet güçlerince yakalanarak gözaltına alındı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler