Sanayinin kuraları Ankara’da çekilecek

Sanayinin kuraları Ankara’da çekilecek Sanayinin kuraları Ankara’da çekilecek
A- A+

2012 yılından bugüne kadar aradan geçen 12 yıllık sürede yapımı yılan hikayesine dönen Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nde tamamlanan 988 dükkanın kura çekimi 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek.

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (BESOB) 2012 yılında başladıkları Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesinde sona gelindi. 

Dükkan almak için müracaat eden hak sahibinin aradan geçen 12 yıl sonra bundan önce ödediği paraların akıbetini bilmeden ve bundan sonra da ne kadar bir bedel ödeyeceği kendisine açıklanmadan gerçekleşecek kuranın ardından nasıl bir süreç yaşanacağı merakla bekleniyor.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesinin kura çekiminin 25 Temmuz 2024 Perşembe ve 26 Temmuz 2024 Cuma günü saat 10.00’da noter huzurunda Ankara Toplu Konut İdaresi Başkanlığında yapılacağı ve kura çekimini takip etmek isteyen hak sahiplerinin Youtube’dan TOKİ Kanalını açarak canlı olarak izleyebilecekleri açıklandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler