Saraç Ailesi'nin acı kaybı

Saraç Ailesi'nin acı kaybı Saraç Ailesi'nin acı kaybı
A- A+
Reklam

Bolu ve Gerede Halkının yakından tanıdığı ve sevdiği kuyumcu Erol Saraç eşini, Gerede OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Sarkon Mühendilik’in sahibi genç iş insanı Cihan Saraç da annesi Semra Saraç’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Boluspor camiası başta olmak üzere renkli kişiliği ve Bolu sevdası ile şehrin öenmli değeri olan merhum Yunus Çufa’nın da kızı olan Semra Saraç’ın vefatı Saraç Ailesinin akrabaları ve sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı.

Semra Saraç’ın Cenazesi bugün Gerede Yeni Camii de kılınacak Öğle ve Cenaze Namazından sonra Gerede Merkez Mezarlığına defnedilecek.

Bolu Postası Gazetesi olarak merhume Semra Saraç’a Allah’tan rahmet, Saraç Ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Resim Altı: Boluspor camiası başta olmak üzere renkli kişiliği ve Bolu sevdası ile şehrin öenmli değeri olan merhum Yunus Çufa’nın da kızı olan Semra Saraç’ın vefatı Saraç Ailesinin akrabaları ve sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler