Dyorex Boluspor 1 – Sakaryaspor 0

Dyorex Boluspor 1 – Sakaryaspor 0 Dyorex Boluspor 1 – Sakaryaspor 0
A- A+

Ligin zirvesine yerleşmek adına rakibi Sakaryaspor’u evinde ağırlayan takımımız Dyorex Boluspor, mücadeleyi 1-0 kazandı. Maçın kahramanlarından olan Kayamba’nın geliştirdiği atakta topa düzgün ve sert bir vuruş yapan Gökhan Alsan, ekibimizin galibiyet golünü atarken, uzun süren sakatlıktan sonra sahalara golle dönmüş oldu. Bu sonuçla puanını 25’e yükselten ekibimiz, ligde 2’nci sıraya yükseldi.

Son 6 maçtır evinde kaybetmeyen ekibimiz, deplasman karnesi zayıf olan rakibi karşısına Çağlar, Tugay, Kayamba, Gökhan Karadeniz, Naby, Onur, Landel, Hakan, Balde, Bülent, Melih on biriyle sahaya çıktı.

Rakibimiz Sakaryaspor’un sahaya çıkan on birinde ise; Cihan, İsmail, Hüsmaettin, Donkor, Hurşit, Ümit, Serkan, Hakan, Roshi, Yasin ve Burak isimleri yer aldı.

Mücadeleyi Reşat Onur Coşkunses yönetirken yardımcılıklarını Hasan Hüseyin Tetik ve Bersan Duran yaptılar. VAR’da Onur Özütoprak, AVAR’da da Özgürç Türkalp görev aldı.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikası iki takımın kontrollü ataklarıyla ve orta saha mücadelesi şeklinde geçerken bu dakikada ikili mücadelede sakatlanan rakip takımın tecrübeli oyuncularından Yasin’in yerine Emirhan oyuna girdi.

Karşılaşmada gole 22’nci dakikasında Melih ile yaklaştık. Landel getirdiği topu Melih’e bıraktı ve O’nun vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Dakika 37’de Gökhan Karadeniz ile kullandığımız duran topta ceza sahası içinde Balde topa istediği vuruşu yapamayınca, maşta yakaladığımız etkili ikinci ataktan da faydalanamadık.

39’ncu dakikada uzun gönderilen topta Balde topu Melih’in önüne bıraktı. Göğüs kontrolüyle topu önüne alan Melih’in vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Maçta ilk sarı kartı rakip oyuncu İsmail, Melih’e yaptığı faul sonrası gördü.

İlk yarıda Melih ve Balde ile yakaladığımız önemli gol pozisyonlarından yararlanamayınca devre 0-0 sona erdi.

Takımımız Dyorex Boluspor Karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarıdaki on biriyle çıkarken rakip Sakaryasporda Burak’ın yerine Kravets oyuna girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da her iki takımın kontrollü oyunuyla geçerken, ilk önemli pozisyonda Landel’in vuruşu az farkla auta çıktı.

70’nci Dakikada Kayamba’nın ortasında müsait pozisyonda topa kafa vuran Balde’nin şutu auta çıktı.

72’nci dakikasında Kayamba’dan aldığı topla rakip ceza sahasına giren Hakan Bilgiç uygun pozisyondaki Balde’ye topu vermeyip şutu çekince top az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın 76’ncı dakikasında takımımızdan Gökhan Karadeniz oyundan çıkarken Gökhan Alsan, Melih’in yerine de Bregu oyuna girdi.

Karşılaşmanın 79’ncu dakikasında rakip Sakaryasporda Roshi’nin yerine Berekay, Hurşit’in yerine de Woolery oyuna girdi.

Karşılaşmanın 79’ncu dakikasında Kayamba’nın sağdan yaptığı ortaya kafa şutu vuran Balde’nin vurduğu top direkten döndü.

85’nci Dakikada Kayamba’nın sağ çizgiden gelişen atakta ortaladığı topa düzgün bir vuruş yapan Gökhan Alsan, topu filelerle buluşturdu. Ekibimiz Dyorex Boluspor bu golle 1-0 öne geçti.

Dakika 88’de Hakan’ın yerine Miloseviç Sakaryaspor’da oyuna girdi.

Takımımızda günün en iyi isimlerinden Kayamba 90’ncı dakikada yerini Burak Asan’a bıraktı.

Uzatmanın son dakikasında Balde’nin yerine takımımızda Ozan oyuna girdi.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca ekibimiz Dyorex Boluspor sahadan 1-0 üstün ayrıldı. Bu sonuçla ekibimiz puanını 25’e yükselterek ligde 2’nci sıraya yerleşti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler